ISSN 1336-6491 | Online: 1295 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26649
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (16051)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10598)

Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu. - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

Obsahuje všetky diskusie ktoré priamo nesúvisia s motorkami.

Značky: Duplicita.

Téma má aktivované automatické mazanie diskusií, ktoré sú neaktívne viac ako 14 dní.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuDnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu. - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 |

26.07.2023 16:30

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Vieme kto môže plodiť také kraviny:

Ďalšou veľmi dôležitou schôdzkou je stretnutie „Afrika-Rusko“. Bude v St.Peterburgu. Z Afriky sa na petrohradskom rokovaní zúčastnia zástupcovia 49 krajín, z toho 17 krajín pošle delegáciu na najvyššej úrovni. Západ v posledných dňoch robil všetko možné i nemožné /vyhrážky, sľuby, podplácanie…/ len aby toto stretnutie znemožnil. Nepodarilo sa. Vrcholom summitu bude Putinov maratón rokovaní s jednotlivými šéfmi vlád, na ktorý je vyčlenený 29.júl. Dôležitou témou bude ponuka Ruska nahradiť na africkom trhu ukrajinský obilný výpadok obilím ale aj hnojivami z Ruska. Rusi však na stretnutí predložia aj dôkazy o tom, ako USA, Veľká Británia a Francúzsko financujú, vyzbrojujú a cvičia rôzne teroristické organizácie – voči ktorým potom akože oni sami „pomáhajú“ africkým vládam bojovať. Podľa Patruševa, býv.šéfa FSB a výkonného tajomníka Bezpečnostnej rady Ruska /bude mať k tejto téme hlavné slovo/ ide o jednu z techník neokoloniálnej kontroly Západu nad Afrikou.

Za posledných 20 rokov Rusko dodalo na africký kontinent zbrane za vyše 120 miliard dolárov. Zbytok sveta niečo okolo 6 milárd.

Ešte som nikde vo svete nevidel teroristu z M 16 ale zásadne a jedine s kalašnikovom.
V Afrike nenajdete ani jeden jediný tank z USA, Francúzka , Nemecka alebo V.Británie.
V Afrike nelieta ani jedno jediné bojové lietadlo z USA, Francúzka , Nemecka alebo V.Británie.
V Afrike vám za rubel nepredajú ani pohár vody.
Puťocár je srandista na entú.


26.07.2023 11:58

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A máme tu našu Slavjenku premúdrelú:

Dnes sa celá tá vzbura Wagnerových „muzikantov“ javí ako majstrovský ťah Putina a Prigožina, ktorým šikovne preskupili vojská, pripravili pascu pre NATO a spojení štváči americkí teraz narýchlo vymýšľajú krízové plány ako sa vyhnúť priamej konfrontácii s ruskou armádou a ako hodiť cez palubu nielen kyjevský režim, ale aj režimy členských štátov NATO z tzv. východného krídla (tam patrí aj Čaputovej režim, teda Slovensko).

Keď pred mesiacom šéf wagnerovcov, Prigožin, podnikol svoju (zinscenovanú?) ozbrojenú rebéliu a tiahol s menšou časťou svojich „muzikantov“ na Moskvu, tak kadejakí popletení prozápadne (dez)orientovaní kecálkovia a písalkovia sa radovali, vypisovali svoje 159% pravdy a šírili svoje mokré sny a ilúzie o zaručenom rozpade Ruskej federácie a začiatku povstania proti jej prezidentovi Vladimírovi Putinovi. Ihneď sa z tohto Západom nenávideného Putinovho besného psa stal superhrdina, ktorý prebehol na stranu bohorovných a svojim vojenským pučom na 159% zaručil porážku Ruska na všetkých frontoch, nielen na tom ukrajinskom.

Putin: „Poľskí lídri sa snažia vytvoriť koalíciu pod záštitou NATO a zasiahnuť do konfliktu na Ukrajine.“
Lukašenko: „Prevod ukrajinských pozemkov do Poľska je neprijateľný, ak západná Ukrajina požiada o pomoc, poskytneme ju.“
Putin: „Ruská spravodajská služba monitoruje plány Poľska na zabavenie pôdy na Ukrajine a v Bielorusku pod záštitou koalície NATO. Útoky proti Bielorusku automaticky znamenajú vojnu proti Rusku.“


Ukážka kokotizmu ako noha:
1. Lukašenko :Ak Polsko začne zaberať pozemky na Ukrajine tak Lukašenko pomôže vojensky tzn. že napadne Polsko.
2. Putin: Polsko sa snaží zasiahnuť do KONFLIKTU na Ukrajine.
3. Putin. Polsko chce napadnúť Ukrajinu a Bielorusko a to je vojna proti Rusku.

Chocholoušeeeeeeeeeeeeeek................


25.07.2023 18:19

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Alebo predsa len bude mobilizácia?
Stalin nechal zabiť vyše 1 000 000 vojakov len aby nemci nedobili STALIN Grad lebo mesto nieslo jeho meno.
Asi Puťocár nechá pobiť polovicu Rusov ( a možno polovicu ľudstva) len aby svetu ukázal. aký je on mačo Puťocár.

Зачем депутаты ужесточили нормы призыва и мобилизации

Госдума во вторник приняла сразу во втором и третьем чтении поправки, ещё более ужесточающие нормы призыва. В частности, запрет на выезд за границу начнёт действовать сразу после отправки повестки военкоматом. По просьбе «Вёрстки» юрист, руководитель «Школы призывника» Алексей Табалов разобрал, как будут действовать новые нормы.

На кого распространяются поправки

Практически в каждом пункте поправок депутаты отмечали, что действуют они как в отношении тех, кто «состоит на воинском учете» так и в отношении тех, кто «не состоит, но обязан состоять». По словам Алексея Табалова, речь обо всех военнообязанных — призывниках на срочную службу и гражданах, состоящих в запасе. Минимальный возраст военнообязанных — 18 лет, а максимальный варьируется от 55 до 70 лет, в зависимости от звания.

Накануне Путин поднял возрастные рамки для запасников: для старших офицеров предельный возраст составляет 65 лет, для младших офицеров — 60 лет, для имеющих иные звания — 55 лет. Для высших офицеров запаса сохраняется на уровне 70 лет.



25.07.2023 18:15

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Tak trošku sledujem ten náš internet a nejako ma zaráža, že ty mierotvorci, vlastenci bojovníci za Slovensko atď akosi ignorujú, že podľa Orbana je SK len odtrhnutá časť Maďarska a treba s tým niečo robiť. To sa týka aj tých našich expertov tu, čo Marečku? Žeby preto lebo to bol doteraz ich idol spolu s Putinom?


25.07.2023 18:14

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Oficiálna mobilizácia nebude ale Puťocár si vytvára "Milície" alias malých Wágnerovcov po celom Rusku.
Len aby všetci potom nepochodovali namiesto na Ukrajina na kremeľ.

Госдума принимает во втором чтении во вторник поправки, которые разрешают губернаторам создавать региональные военные подразделения в форме унитарных предприятий

Глава думского комитета по обороне Андрей Картаполов объяснил, что поправки регулируют «народное ополчение». «Это народное ополчение, [поправка определяет,] как будут действовать, что будут из себя представлять они», — отметил он в ходе заседания Думы.


Так, политолог Аббас Галлямов заявил «Вёрстке», что главная задача этих законодательных инициатив — продемонстрировать окружающему миру, Украине, Западу, собственной оппозиции, готовность к эскалации. «Дескать, не думайте, что мы скоро сдуемся, лучше садитесь с нами за стол переговоров, соглашайтесь на наши условия, у нас планов громадье, — сказал он. — После того как Путин потерял ЧВК „Вагнер“ у украинцев и на Западе окрепло ощущение, что он скоро совсем сломается. А инициатива о создании региональных ЧВК призвана поколебать эту уверенность. Дескать, у нас скоро вместо одного „Вагнера“ будет куча маленьких „Вагнеров“».

По мнению политолога Михаила Виноградова, сейчас у власти «задачи разжигать социальный оптимизм в преддверии президентской кампании и нагнетать ожидания будущей мобилизации переплетаются все более причудливо». Продолжают приниматься решения, которые могут интерпретироваться двусмысленно, считает эксперт. Одновременно ведется подготовка и к снижению числа непопулярных решений власти, и к внезапным изменениям законов не в пользу обывателей.

«Точно никто не знает, идет дело к эскалации или же госаппарату приходится тоже готовиться ко всему, — отметил он. — Те же решения по призыву могут интерпретироваться и как подготовка к эскалации, и как усиление внимания к призыву (что косвенно затрудняет мобилизацию)». У Кремля есть потребность в больших, серьезных решениях. Но общий невроз, вызванный сначала ожиданиями украинского наступления, а затем мятежом Евгения Пригожина, не снят, уточнил эксперт.


25.07.2023 10:21

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Aj Svätopkuk sa stak knieža a vládol Veľkej Morave len vďaka rusom.

V prvom rade, na čo nesmieme zabúdať ide o to, že Erdogan je na svojom mieste len a len vďaka Ruskej federácii, ktorá ho zachránila pred zvrhnutím, ktoré zorganizovali USA!!!

Ani nevie sliepka akú pravdu napísala.

On aj tak skončí! Zelenský tiež. To majú v popise práce. Ak len nebude zase RF tak silná a vplyvná ako za čias Waršavského paktu. Ten bol dobrým proťajškom voči nato a ušiakom. Žiaľ až teraz to naozaj aj vieme! A to som tiež netušila, že to raz napíšem!

Hnusní kapitalisti.
Nechajú Afriku vyhladovať. A báťuška Puťocár sa predsa tak starostlivo o čiernoškov chce starať.

Na začiatok Rusko pozastavilo “dohodu o obilí”. A pohrozilo, že ak OSN nezabezpečí realizáciu dohôd týkajúcich sa odblokovania vývozu ruských potravín a hnojív, opätovného pripojenia Rosselchozbanky k SWIFT, obnovenia ropovodu Togliatti – Odesa na výrobu amoniaku a mnohých ďalších krokov – svet môže zabudnúť na ukrajinský vývoz obilia. “OSN má ešte tri mesiace na dosiahnutie konkrétnych výsledkov,” povedala Maria Zacharovová

Že by sa terorista vyhrážal a vydieral?


25.07.2023 10:04

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Hlupáci Rusi emigrujú na hnusný západ.
A doma mali taký skvelý život.

За первый год войны в Украине более 94 тысяч россиян получили первичные виды на жительство

Больше всего ВНЖ россиянам выдала Германия — 16 066. Также в пятёрку наиболее лояльных к мигрантам стран вошли Испания (12 611), Польша (12 277), Финляндия (8 183) и Франция (6 874). Меньше всего видов на жительство граждане России получили в Румынии (24 8), в Люксембурге (391) и на Мальте (447).

К настоящему моменту служба статистика опубликовала данные по выданным первичным ВНЖ от 24 из 27 стран ЕС. Однако уже сейчас их число является рекордным за всю историю наблюдений Евростата — с 2008 года. Предыдущий рекорд был зафиксирован в 2021 году, когда ВНЖ в Евросоюзе получили 82 900 россиян. До этого ежегодное число получателей видов на жительство среди граждан России не превышало 76,1 тысячи человек.

Dôvod úpravy: Od roku 2008 do roku 2022 ich emigrovalo vyše 2 000 000.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (25.07.2023 10:05)


25.07.2023 8:15

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Niekde šarapatí mäsožravá baktéria .
Na Slovensku mozgožravá baktéria a infekcia sa šíri.

Logika fašistického banderovského myslenia je neúprosná. Dnes to bude nezmieriteľnosť vo vývoze pšenice, zajtra budú požadovať prekrstenie našich Rusínov a Goralov na Ukrajincov a pozajtra budú chcieť posunúť hranice Veľkej Ukrajiny po Poprad a neskôr až po hranicu s Moravou. Fašizmus je taký, Rozpínavý. Expanduje pokiaľ nenarazí. Preto nám zostáva jediné – zastaviť banderovskú rozpínavosť a bezohľadnosť včas. Ešte na úrovni vývozu obilia. Ak to neurobíme, budeme sa čudovať, aké budú mať banderovci ďalšie požiadavky. Najmä voči nám, voči štátu niekoľkonásobne menšiemu a národu oveľa menej početnému, než sú „chocholi“.
Samozrejme, ja viem, že ukrajinské obilie nie je vlastne ukrajinské. Polia, na ktorých bolo obilie dopestované, patria v značnej miere západným agropodnikateľom. Preto aj značná časť ziskov z ruinovania slovenského obilninárstva a poľnohospodárstva skončí napokon vo vreckách pánov zo Západu. Zelenskij a jeho banderovská soldateska je iba nástrojom Západu na totálne ekonomické ovládnutie Východu. Banderovskí neofašisti sú v tomto procese -podobne ako ich dedovia z SS division Galizien a pro-nacistického žandárstva- iba vzornými sluhami. V banderovskom bezohľadnom myslení a konaní našli Západniari vhodný nástroj. Pri dosahovaní nečistých cieľov sa nebudú musieť zašpiniť priamo. Zelenskij a spol. im ponúkajú ku všetkému ochotné, už všeličím zababrané ruky.



24.07.2023 14:55

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Opakovane sme vyhlásili a môžeme zopakovať, že my, naše ozbrojené sily, nikdy neútočíme na objekty civilnej infraštruktúry, obzvlášť nie na katedrály, kostoly, alebo podobné objekty," povedal kremeľský hovorca Dmitrij Peskov. Tvrdenie, že za útokom stojí Rusko, označil za "absolútnu lož".

Asi aj ruskí vojaci na Ukrajine sú lož. To si predsa nacisti a fašisti sami bombardujú.
Tretie oko mu treba urobiť.


24.07.2023 13:16

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

egres2: Nie - nečítam rassputinove úbohé pomätené chujoviny.
Ale viem, že 3dňová specvojoperácia BUDE totálne fiasko russka.
Viem, že to bude opäť množstvo mŕtvych.
Keď russ nedokáže BOJOVAŤ na BOJISKU, vie PO NOCIAH triafať paneláky, pizzéria, múzeá a nemocnice.
A zrazu je prequapkaný, že im niečo drbne na moskvu. :-P


24.07.2023 10:42

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Ozaj a neskrývali sa aj v tej priehrade americké ponorky?


24.07.2023 9:46

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Viete kto:

Ismail a Renna sú iná liga. Sú to jediné dva prístavy Ukrajiny na rieke Dunaj. Ležia neďaleko Moldavska a najmä neďaleko Rumunska. Zhruba tak blízko k Rumunsku ako Užgorod ku SR. V týchto dvoch mestách sú nielen prístavné zariadenia a sklady ale aj lodenice. Pracovníci Slovenskej plavby dunajskej ich dobre poznajú-veď nejedna naša loď sa tu reparovala. Ismail je materským prístavom ukrajinských výletných lodí, čo plávajú po Dunaji aj do Bratislavy a cez prieplavy ďalej, teoreticky až do Holandska. Ismail a Renna sú však v súčasnosti predovšetkým dôležitými prístavmi na export ukrajinských agrokomodít. Ešte dôležitejšími sú tieto prístavy ako miesto importu západných zbraní a munície, predovšetkým zbraní z krajín NATO.
A tu sme pri jadre veci. Pri tom, prečo sú či boli tieto prístavy z vojensko-strategického hľadiska pre Ukrajinu také významné. Donedávna sa ich význam znásoboval tým, že boli relatívne pokojné a bezpečné. Blízkosť moldavských no najmä rumunských de facto NATOvských hraníc umožňovala cez Ismail a Renu mohutnú prepravu vojenskej pomoci. Donedávna. Od dnes rána to už možné nebude. Rusi dnes ráno ukázali, že v bezpečí nie je žiaden ukrajinský vojenský objekt, -ani ten, čo je iba pár desiatok metrov od hraníc NATO.
Ruský útok zničil infraštruktúru dunajských prístavov a vyradil ich na neurčitý čas z prevádzky. Zničil sklady nielen s obilím ale najmä s NATOvskými zbraňami a municiou. Po dnešnom ráne prestala byť Ukrajina de facto dunajskou krajinou. Ukrajina stratila prístavy na Dunaji. Stratila Dunaj. Či v dohľadnej dobe hrozí, že sa novou dunajskou krajinou stane Ruská federácia, to neviem. Výsledok bude závisieť od priebehu bojov o Odessu a zvyšok pobrežia Čierneho mora, ktoré ešte Ukrajine zostáva. Faktický stav je však na najbližšie dni, týždne či mesiace zrejmý. Potom, čo to pre NATO nepôjde cez Nikolajev a Odessu, nepôjde to už ani cez Rennu a Ismail.


To je neskutočný miliarduko.ot.
Výletné lode vyzbrojené atómovými raketami.
Lodenice plné amerických tankov.
Jednoducho, prístav v Blave je VOJENSKÁ základňa NATO .
Kok.t čo sa odbavuje na tom, že rusi zabíjajú civilov a ničia civilnú infraštruktúru Ukrajiny.

yoffo:
Nečítaš Puťocárové blúznenie?
Veď on včera tvrdil, že rusko vyhráva a ukrajinská protiofenzíva ( jednomesačná) je neúspešná.
Veď ho Ukrajinci ženú od Kijiva už tretí deň.


24.07.2023 9:31

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

Všeobecná poznámka: Prehrávajúci AGRESOR vždy robí neuveriteľné "skopičiny"
Stupídnou propagandou počnúc.

Blinken dnes: Ukrajina si vzala späť 50% ukradnutého územia.
..........
Cena? Množstvo mŕtvych vojakov na oboch stranách, ukrajinských detí, žien, starcov. (!!!)


24.07.2023 9:27

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

V roku 2019 začne raketový krížnik s jadrovým pohonom Peter Veľký modernizáciu, počas ktorej bude loď vybavená hypersonickými protilodnými raketami Zircon. Práce budú ukončené koncom roka 2022.

Do dnešného dňa nebola urobená žiadna modernízacia pretože Puťocár NEMÁ rublíky.
Kríždnik nie je schopný plavby a už nebude nasadený do akcie.

Toto je ruská realita.
Tak ako tisíce vyrobených tankov mesačne ako blúzni Medvedev. , 12 kusov Armat, ktoré nie sú bojaschopné a 4 lietadla SU 57 z ktorých je letuschopné len jedno.

Hlavne že Puťocár hovorí o neschopnosti USA a západu vyrábať v. techniku.


24.07.2023 8:44

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

No v tom prípade sa natíska otázka kde bude spoločný Poľsko - Maďarský hraničný priechod. Keď dobre pamätám je to Lavrovova veta.

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pecival (24.07.2023 8:44)


24.07.2023 0:44

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Kedze historicky sme boli sucast Uhorska tak podla miestnych expertov maju Madari plne pravo nabehnut sem s tankami a raketami strielat na Petrzalku a Kramare.

A ak by nas nebodaj napadlo branit sa tak budu vrieskat ze zbytocne predlzujeme vojnu a budu ziadat okamzity mier odovzdanim vsetkych obsadenych uzemi Madarsku.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Mishko (24.07.2023 0:47)


23.07.2023 23:44

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Trochu zaujímavosti od susedov:
Milí Maďari z Felvidéku, je to dosť absurdná situácia. Žije tam (na Slovensku) pol milióna Maďarov. Nemôžeme povedať, že kvôli Slovákom sa nedokážeme zmobilizovať, aj keď iste aj oni robia rôzne špekulácie. To však je už súčasťou života," povedal premiér Orbán, ktorý situáciu označil za slabý výkon, pokiaľ niekto chce niečo urobiť pre svoju vlasť v „odtrhnutých častiach krajiny".

Dôvod úpravy: a čo keď v tých odtrhnutých častiach krajiny bude potrebné oslobodzovať, prípadne ich podľa historických nárokov naspäť pripojiť? ;-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pecival (23.07.2023 23:47)


23.07.2023 13:19

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
nedokážeš pochopiť jednu vec.
Názory jednotlivca nie sú pre mňa svetodejné.
Ty ich tu prezentuješ ako PRAVDU.
Pozri si film Americká krása.
A prečo nestojíš pred stolíkom na pravej strane?
O tom, že si ukrajinci ostrelujú vlastné školy, škôlky, divadlá, paneláky a domy tak tomu neuverí ani môj papagáj.
že ťa pozdravuje.......
Nebude to dlho trvať a ľudia na anektovaaných územiach budú sami hnať Puťocárovcov domov.
Za rok si užili slobodného, krásneho života na Puťocárov spôsob až až.

P.S:
Nebude to dlho trvať a po uliciach bdú chodiť vojaci USA, LGBT bandy spolu s bandami emigrantov.
Uprostred vaľaľu ti postavia mešitu a budeš počúvať muezína od rána do večera.
Bude zakázaný predaj alkohoľu a bravčového a budete chradnúť bez aľkohoľu a rezňov.
V obecných voľbách vyhra Mustava Ali Ben Musarak a vydá nariadenie o povinnom modlení na koberčeku hlavou k Mekke. :-P


23.07.2023 13:10

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Musia byť podávané komplexne a nie upravené. Len skrátka kopirujes to čo ti podstrcia a je to pre teba sväté. Už na to bol viac krát upozornení a vždy si to odignoroval , dostal si tu aj originálne znenia, tiež ignoruješ. Škoda slov v skratke ani sám nerozumieš tomu čo tu dávaš.


23.07.2023 12:53

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: prednášky a knihy priamo od génia Amerického imperializmu pre teba nie sú fakty a pravda ??? :-D :-D :-O

egres2 pre teba je LGBTIfašizmus rovnoprávnosť ??? To sa ti fakt čudujem :-) Keď ti vyhodia syna z VŠ kvôli takej blbosti potom sa preberieš do reality.

O báchorke o Odese sa nevyjadrujem, Ukroši už neraz zostrelili raketu ,alebo im ich vlastná yebla na civilný objekt... dokonca svetom kolovali obrázky známej Bratislavskej garáže áut ktorá vyhorela , že to zlí Rusi trafili :-)

Pozri obrázok


23.07.2023 12:28

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Marečku fakty a pravda sú pre teba neznámy pojem, tak ako je faktom tvoje dvojfarebné videnie sveta.


23.07.2023 10:42

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


23.07.2023 10:39

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Hrdinská červená armáda zničila žoldnierov NATO, ktorí sa ukrývali v chráme.

Ruské útoky na ukrajinské mesto Odesa v noci na nedeľu ťažko poškodili tamojšiu pravoslávnu katedrálu patriacu ukrajinskej pravoslávnej cirkvi s väzbami na Moskvu. Miestne úrady informovali, že spod jej trosiek vyzdvihli ikonu patrónky tohto prístavného mesta, informuje TASR na základe správy agentúry Reuters.
Pri raketovom útoku, ktorý poškodil aj šesť domov a bytoviek, zahynul jeden civilista a 19 ďalších vrátane štyroch detí utrpelo zranenia. Gubernátor Odeskej oblasti Oleh Kipar spresnil, že hospitalizovať museli 14 ľudí.


23.07.2023 10:07

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
V hnusnej západnej kultúre nezatvárame LGBT a majú práva ako ostatní. Tomu sa hovorí demokracia.
V Rusku môžeš ísť aj na 10 rokov do gulagu len preto, že si sa narodil ako LGBT.
Tie sračky o chorobe si môžte preberať s pánom farárom keď skončí s mladým miništrantom.

Ja sem nedávam veci z deníka N ale s RUSKÝCH webov.
Ale samozrejme, že sú to weby ovládané z USA.
Mám pre teba novinku.
Puťocár spustil pravdivú RUWIKI.ru kde sa môžeš dozvdieť len a len pravdivé správy.
Zadaj si "Putin" a máš čítania na 5 rokov .To je totiž wikipédia len o Puťocárovi .

Aj tak s tým hovno urobíš..........
Jedine že by si si kúpil plávacie koleso :-D


23.07.2023 9:42

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: aj toto je z LGBTI Ruska ? ;-) :-D
Studenti Regent’s Park College, který je součástí Oxfordské univerzity, mohou být nyní vyloučeni za použití „nesprávných“ zájmen při oslovování transgenderů.

Podle aktualizované politiky proti šikaně je tam studentům zakázáno klást transgenderům příliš nedbalé nebo osobní otázky.

Nesmí se o nich žertovat a také „popírat nebo zpochybňovat identitu jakékoli transgenderové osoby“.

Studenti mohou být také vyloučeni za to, že označují transgendera jménem, které dostal při narození a které už nepoužívá, píše The Telegraph.


Mne to skôr pripomína totalitný režim "liberalfašizmus"!


23.07.2023 9:17

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: tvoje píííčoviny z Amerického DenníkaN prezentuj podobne postihnutým kamarátom v krčme alebo Teplárni :-D :-D

Toto bude lepšie ; že pán rusofób ?
Indoktrinácia detí rozklad tradičnej rodiny na západe!

"Odmítnutí financování změny pohlaví člena rodiny by mohlo být podle nového britského kodexu považováno za domácí násilí.

Změna pohlaví byla zakázána v Rusku, ale v Británii, odmítnutí dát peníze členu rodiny na operaci změny pohlaví bude trestné podle zákona.


Členové rodiny, kteří nechtějí dávat peníze na změnu pohlaví nebo odmítají používat svá preferovaná zájmena, mohou být obviněni z domácího násilí, píše FoxNews.

„Některé příklady toho, jak mohou být trans genderové a nebinární lidé šikovaní ze strany intimních partnerů nebo rodinných příslušníků, zahrnují odmítnutí financovat změnu pohlaví a odmítnutí používat preferované jméno nebo zájmeno,“ uvádí Crown Prosecution Code.

„Domácí násilí je závažný zločin, který zanechává v obětech trvalý dojem,“ uvedl mluvčí státního zastupitelství.
Všetkým tam už poriadne yebe :-O :-D

www.facebook.com/Zdrojj/videos/toto-sa-deje-na-z%C3%A1p...


23.07.2023 9:12

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: čo je mojim spôsobom prikrášlené ? Ty nevidíš dnešnú realitu ? :-}
egres tu na 99% zasiera offtopic ;asi si rieši nejakú traumu, či strach a diskutuje aj sám so sebou :-D a to je OK .
Ja píšem fakty ,
a píšem presne aj to akí ľudia obhajujú túto politiku USA , ktorá nás dohnala na pokraj vojny a do hospodárskeho úpadku.
Bol by tu pokoj keby Američan neliezol na Ukrajinu , keby nerozdrbal Srbsko ,Irak ,Sýriu ,Líbyu ,Afganistan ..nebola by tu šialená migrácia do EU . Ale Američan (de)formuje svet , on inak nevie existovať.
Že ty nečítaš okrem systému NIČ iné to je tvoja vec, ale potom sa to prejavuje na tvojom pokrivenom videní sveta.


23.07.2023 8:35

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Re: marek750: Marečku,ale veď 80-90%si to písal ty, len je to zhustene a trošku tvojím spôsobom prikrášlene. ;-)


23.07.2023 8:01

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

iete kto:

Naše médiá donekonečna opakujú čudné veci. Napríklad, že Rusi už piaty deň útočia na sklady obilia, hrachu a prosa v Odesse a Nikolajeve, -vraj preto, aby Ukrajincov vyradili zo svetových trhov s agro-komoditami. Bývalý poradca ministra obrany USA plk. Mac Gregor dnes na svojom you tube priniesol do veci trochu iné svetlo: podľa jeho zdrojov bola v Odesse zničená nielen celá prístavná infraštruktúra ale najmä rozsiahle sklady zbraní, maskované ako sklady potravín. Zbrane NATO sa na juh Ukrajiny dostávali v obrovských množstvách práve loďami, ktoré smerovali do Odessy, aby tam akože prevzali obilie či proso pre „hladujúcu Afriku“.

Puťocár vydal dekrét že ruskí vojaci môžu strielať na postavičky Máša a medveď pretože ukrajinci v nich pašujú tanky.


23.07.2023 7:57

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
prosím jednoznačnú odpoveď.
Puťocár vydal dekrét ktorým ZAKAZUJE zmenu pohlavia.
V Rusku si ročne dá ZMENIŤ pohlavie liekmi a operáciou vyše 800 rusov.
Najviac pedofilných trestných činov vo svete je v RUSKU.
V Rusku je najviac neonacistov vo svete.
V Rusku je najviac LGBT podnikov vo svete.
Ale len Puťocár je ojedinelý omyl prírody vo svete.
Prehoď si valček......


23.07.2023 7:07

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: "idi v pizdu", nedokážeš odpovedať a preto znova trepeš o Stalinovi z minulého storočia :-D

Toto je aktuálne , a to ohrozuje Slovensko .
Ukrajina páchnuca Americkým hounom ničí prosperitu Slovenska - celej EU
a západné hovnoty migrácia a prerábanie celej spoločnosti podľa predstáv 2% homosexuálov - aj toto podporujú "skvelé" USA .

Bol si včera podporiť svojich ľudí ? Pozri obrázok


23.07.2023 6:55

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: Mishko: "darček" od Zelenského - hlavne že sme im dali aj posledné gate
"Ukrajina varuje, že kľúčové dodávky ruského plynu do Európy budú prerušené.

Odstávka by mohla prinútiť krajiny strednej Európy, aby sa snažili nahradiť ruský plyn.


Budete mať figu...
Je nepravdepodobné, že Kyjev obnoví dohodu o tranzite plynu, ktorá umožní ruskému Gazpromu vyvážať zemný plyn do EÚ pomocou plynovodov vedúcich cez Ukrajinu, povedal minister energetiky German Galuščenko pre denník POLITICO.
Tranzitné dohody z roku 2019 platia do konca roku 2024 a umožňujú Gazpromu vyvážať cez Ukrajinu viac ako 40 miliárd kubických metrov plynu ročne, na čom Kyjev zarobí približne 7 miliárd dolárov.

Ďalší klinec do rakvy Slovenska od Ukrajiny ;
"Zelenskyj chcel zničiť ropovod Družba, navrhol ho vyhodiť do vzduchu
RTVS 15. 5. 2023

A o zvýšených poplatkoch za tranzit plynu a ropy ani nepíšem ;-) Takže "Sláva Ukrajine"?


23.07.2023 6:36

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: viac si zo seba nevymáčkol ? :-D :-D

Darmo trepeš a všetci trepete bludy o zlom zákernom Rusku ...
jednoducho je dokázaný fakt , že toto spôsobili USA a USA TO PLÁNOVALI ROKY dopredu!
Bohužiaľ ľudia sú ako predajné kurwy , zločiny svetovládcu nechcú vidieť a nechajú osierať ,ohrozovať vlastný štát aj celú EU!
Ja hovorím vykopnime Američanov nazad za oceán lebo vidíme že len bordel a vojny robia ! Pre mňa je vojak USA zločinec a špina ako nacista od Hitlera!!!

Trump chce túto vojnu ukončiť (asi nemal školenie z Deep State ) a chce presunúť vojenské sily do Ázie proti Číne, ktorú považuje za väčšiu hrozbu pre hegemóniu USA!!

Pozri obrázok


23.07.2023 5:38

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: Mishko: Aspon to prežil,taký Milan L nie.....


22.07.2023 23:08

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


22.07.2023 23:02

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

scooter:
Nechtiac, srašne mi to krúti žily ale tento krát ti musím dať za pravdu. S tou nostalgiou za komoušizmom.
Vy nie ste stále schopní pochopiť o čom je život v Rusku.
Vy si myslíte , že nejaká JAR + rozvojové ekonomiky v plienkach + chudobné Rusko dokážu zamávať US dolárom?
Prečo je posraný rubel v cene JEDEN cent??????
Také srandičky, že Puťocár s krajinami 2% HDP z EU alebo USA dokážu niečo zmeniť.
To vám nezožerie ani PEskov a už nie vonkoncom LAvrov.

Matriošky.
Rusovi z verchušky neverím ani to že je Rus.


22.07.2023 21:26

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Aj ten posraný Puťocár má v banke milóny DOLÁROV ...a práve preto sa snaží zlikvidovat US dolár,to dáva zmysel... :-)Vieš egres,možno po revolucii(pardon prevrate) ten život začínal dávat trošku zmysel,ale kde sa to dostalo teraz(samé nezmysly a chybné kroky celej EU)....ale sám musíš uznat,že fakt niektorí ludia nemusia byt, a nie su takí šikovní a schopní ako ty.Tak sa nečuduj,že sa im tak trošku cnie za "lepšími " časmi...


22.07.2023 21:08

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Ruská armatna Ukrajine nemôže byť pretože Ukrajina vlastne historicky ani neexistuje, v neexistujucej Ukrajine bojujú vojaci NATO, ktorý už minulého roku mali muníciu len na dva dni a prišli o všetku techniku aj tu čo ešte ani nevyrobili, navyše jeden kinzal zničil bunger kde bolo 300 UA generálov a celé vedenie NATO, ešte predtým stihla celá UA armáda dezertovať, prípadne sa vzdali a to nehovorím miliónoch padlých na strane Ukrajiny. Keď mi neveríš prejdi si to tu od prvej stránky a musí to byť pravda lebo to tu písal ten čo hovorí len a len pravdu. ;-)

Dôvod úpravy: Doplním najnovšie, predávajú deti na orgány, dôkazom je video natočené v jednej továrni v Číne už dávnejšie,ale to nevadí, vojna je tam len preto lebo USA zbiera ruskú DNA aby naprogramovali nakazené smrtonosné komáre ktoré potom vypustia. A v Poľsku, Česku a Slovensku prebieha tajná mobilizácia a odvedený rovno idú na frontu. Je toho viac ale myslím že nám to tu istý člen vysvetlí. ;-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pecival (22.07.2023 21:15)


22.07.2023 20:34

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Mishko
 Skútrista 

Ikona

2021: Ruska armada je druha najmocnejsia na svete.
2022: Ruska armada je druha najmocnejsia na Ukrajine.
2023: Ruska armada je druha najmocnejsia v Rusku.

3dnova vojna trva zatial 512dni a koniec je v nedohladne.
Ruski nackovia napadaju Rusko z Ukrajiny.
Liliputin je genialny strateg.


22.07.2023 15:57

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

scooter:
Ako každý krpatý psycháč , dikrátor a despota sa Puťocár bojí aj svojho tieňa.
Skôr si myslm, že vám riadne žeriem vaše ideály o najlepšej krajine sveta, ktorá nám pod bodákom vnútila na pol storočia krásne časy svetlého zajtrajška.
Nechápete, že tu vôbec nejde o žiadne doláre.
Mne ten hnusný západný spôsob demokracie umožnil presadiť sa bez červenej komoušskej knižky a mohol som si žiť podľa seba bez špagátikov ( neviete si bez nich organizovať svoje životy)) zabezpečiť pre rodinu, deti a vnúčence k slušný život. Nemuseli pozerať za ploty komoušom a ich rodinám, ktorí si USILOVNOU prácou nahonobili viacej ako americký milionári.
Aj ten posraný Puťocár má v banke milóny DOLÁROV a nie rublov do ktorých si mužíci teraz môžu baliť machorku.

A aj keď sa poseriete tak s tým hovno urobíte...............


22.07.2023 15:05

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Za to z teba je posratý až za ušami.... :-)


22.07.2023 13:21

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Girkina sa až tak nebojí.


22.07.2023 12:47

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Prigozin zabijal ruskych vojakov, zostrelil ruske lietadlo a vrtulniky a do basy ide Girkin za kritiku Liliputina.

Kto toto dokaze obhajovat moze byt len cisty chuj.


22.07.2023 8:37

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Už som začínal mať vážne obavy o tvoje zdravie.
Už vyše týždňa si sem nehodil PRAVDU od Brzezinského.
Sa mi uľavilo.

Psycháč:
Rád by som pripomenul, ako sa skončila takáto agresívna politika Poľska. Skončila sa národnou tragédiou v roku 1939, keď Poľsko bolo západnými spojencami hodené na “zjedenie” nemeckou vojnovou mašinériou a fakticky stratilo svoju nezávislosť a štátnosť, ktorá bola do značnej miery obnovená vďaka Sovietskemu zväzu. A práve vďaka Sovietskemu zväzu, vďaka Stalinovej pozícii, získalo Poľsko významné územia na Západe, územia Nemecka. Presne tak, západné územia dnešného Poľska sú Stalinovým darom Poliakom. Na to naši priatelia vo Varšave zabudli? My im to pripomenieme.

A kto si chcel obsadiť a privlastniť východné Polsko?
Že by sovietský zväz?
Západ Polska Hotlerovi a východ Stalinovi.
Tak znela dohoda Stalina s Hitlerom.
Idí v pizdu......


22.07.2023 8:31

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: kámo to ty nerozumieš a nechceš rozumieť,
naschvál ste slepí len preto , lebo chcete byť so západom ktorý má prachy. Nech si s tebou vytierajú riť koľko chcú :-D :-P
Jedna z "halucinácií" génia Amerického imperializmu :
"Veľká šachovnica

Americká dominancia a jej geostrategické imperatívy

Zbigniew Kazimierz Brzezinski


Mojim študentom -

aby som im pomohol formovať svet zajtra."
Zbigniew Brzezinski

Washington DC, apríl 1997

Nový typ hegemónie


Hegemónia je stará ako svet. Americká svetová dominancia sa však vyznačuje rýchlym rozvojom, globálnym rozsahom a spôsobmi implementácie. Z krajiny relatívne izolovanej na západnej pologuli sa pod vplyvom vnútorných zmien, ako aj dynamického vývoja medzinárodných udalostí v priebehu jediného storočia pretransformovala na svetovú veľmoc z hľadiska záujmov a vplyvu.

Skratka k ovládnutiu sveta

Španielsko-americká vojna v roku 1898 bola prvou americkou dobyvateľskou vojnou mimo kontinentu. Vďaka nej sa sila Ameriky rozšírila ďaleko do tichomorskej oblasti, ďalej na Havaj, až na Filipíny...

Zoznam piatich geostrategických centier zahŕňa Azerbajdžan, Južnú Kóreu, Turecko, Irán a Ukrajinu.

„Ukrajina, nový a dôležitý priestor na eurázijskej šachovnici, je geopolitickým centrom
, pretože samotná jej existencia ako nezávislého štátu pomáha transformovať Rusko. Bez Ukrajiny prestáva byť Rusko euroázijskou ríšou... " :-)

Aby si rozumel slovám ako funguje politika USA máš to s prekladom ;-)
Video: youtu.be/8tD71d6wcwY


22.07.2023 8:28

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ak toto nie je potvrdenie diagnózy -zakrpatený KG bácky psychač ":

Putin uviedol, že celý svet sleduje, ako horí “vychvaľované západné, údajne nezraniteľné vybavenie”, ale hlavné je, že “v dôsledku samovražedných útokov utrpeli formácie ozbrojených síl Ukrajiny obrovské straty “. Ide o desaťtisíce ľudí, zdôraznil Putin.

Podľa ruského prezidenta si ľudia na Ukrajine čoraz častejšie kladú legitímnu otázku: “Za čo, pre koho sebecké záujmy, umierajú ich príbuzní a priatelia. Postupne a pomaly prichádza vytriezvenie.


To len rusi do neba vychvalujú a do do celého sveta púšťajú fámy o svojich zázračných zbraniach.

A za koho záujmy zomierajú ruskí vojaci????????????????????????????????????
Idí v pizdu.............


21.07.2023 19:41

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

inflačný tlak vytvára najmä čoraz slabší rubeľ, ktorého aktuálna hodnota je na úrovni jedného eurocentu. Rusom sa tak výrazne predražuje všetok dovezený tovar vďaka čomu môžu cenovky v ruských obchodoch stúpnuť aj o niekoľko desiatok percent.

A koment slovenského trotla:

Len ste zabudli,že rubeľ je krytý zlatom a že fest
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D


21.07.2023 19:30

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Asi všetkých za tejto situácie, ktorá je v Rusku už Puťocár všetkých neumlčí.
Jeden na tanku, druhý na internete a bude ich pribúdať.

Действенных способов защиты Стрелкова членами КРП Алкснис не видит. «Легальных способов защиты не видно, а на объективные расследования и суд рассчитывать не приходится. Для того, чтобы его эффективно защищать, нужно чтобы было готово общество. Но спросите у людей: „Кто такой Стрелков?“, они скажут что не знают. Только в случае большого политического кризиса тут могут быть какие-то подвижки», — считает он.

Сам КРП Алкснис назвал «изначально обречённым дискуссионным клубом». «Я в нём числился, но КРП не был политической организацией. Большинство там выступало за свободу высказывания мнения, даже идущего вразрез с остальными. Поэтому, учитывая разношерстность персон, влившихся в клуб, КРП был изначально местом, чтобы встретиться, обсудить что-то и разойтись», — отметил Алкснис.

Он добавил, что необходимых для оппозиционной политической организации «программы, структуры, целей и лидера» ни у КРП, ни у их единомышленников нет, так как «политическое поле в стране выкошено. «Речь ведь идет не о Стрелкове, а о том, чтобы заткнуть рот патриотической оппозиции, чтобы было единомыслие. И все рассказывали, что победа вот-вот будет за нами. Дело идёт к военной катастрофе, которую мы выдержать не в состоянии», — добавил он.


21.07.2023 18:49

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

scooter:
Zase kecáš.
Pozri si komenty na Hlavných sračkách.

Tak ako tento:
Putin v prejave na zasadnutí ruskej Bezpečnostnej rady uviedol, že poľské a litovské jednotky sa pripravujú na vstup na Ukrajinu. Dodal však, že Rusko do toho nebude zasahovať.

krajinu nenapadneme kecal tento psycháč.


21.07.2023 16:49

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Môžeme si veru nadávat na koho chceme,ale len tak potichučky,doma...


21.07.2023 16:27

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A v hnusnej nedemokratickej EU si mareček a scooter môžu nadávať na koho chcú.


21.07.2023 16:26

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Veliteľ proruských separatistov a veľký kritik ruskej hlavy štátu, Igor Girkin povedal, že krajina neprežije ďalšie obdobie Vladimira Putina. Označil ho za "neužitočného zbabelca" a je pravdepodobné, že sa ho pokúsia zosadiť.

„Na čele Ruska už dvadsaťtri rokov stojí neschopák, ktorému sa podarilo oklamať veľkú časť obyvateľstva.

Pokiaľ bude budúci rok opäť kandidovať za prezidenta a zvíťazí, predstaví to pre Rusko veľké nebezpečenstvo. „Krajina neprežije ďalších šesť rokov vlády tohto zbytočného zbabelca. Jediná užitočná vec, ktorú by mohol urobiť, skôr než spadne opona, je zaistiť odovzdanie moci niekomu schopnejšiemu a zodpovednému. Škoda že ho to ani nenapadne,“ skonštatoval Girkin.


Skritizuješ Puťocára? Ideš v pizdu.

Ruské úrady zadržali nacionalistu Igora Girkina alias Strelkova. Potvrdila to na komunikačnej sieti Telegram jeho manžela Miroslava Reginskaja.


21.07.2023 15:54

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Re: marek750: len trepeš, prekrúcaš a trpiš halucinaciami ináč sa to nedá vysvetliť. Hlavne vidno, že často ani nerozumieš slovám ktoré používaš, len ti pekne veľkolepo znejú.


21.07.2023 15:39

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Ty sem dávaš DOKAZY?
A ja si mám robiť názor podľa tvojich EXPERTOV?

Ja hanobím Rusov?
Požiadaj svojho lekára aby ti vypísal diagnózu č. 421 ( neschopnosť vnímať realitu) a sociálka ti pridelí opatrovateľa.

Aj fakty, ktoré sem dávam priamo z dialnia v Rusku preklopíš na nepravdu.
Škoda že sa nedá aby som ťa zobral na dva týždne okružnej jazdy po mojich ruských kamarátov a priateľov.
Ale predpokladám, že by si reagoval ako ten dedo v ZOO na žirafu. 10x s na žirafu pozrel a aj tak povedal že také zviera nemôže existovať.

Ale aj tak s tým hovno urobíš...
Len ma strašne zaujíma prečo vám vadí človek, ktorý vám žiadnym spôsobom nevstupuje do života keď si robí so sebou čo chce.


A toto síce poprieš ale nevadí.

PUťocár vydal výnos, ktorý ZAKAZUJE v Rusku zmenu pohlavia či už medikamentozne alebo operačne, pretože na klinikách robia takéto zákroky ročne v Rusku okolo 800 - 1000 rusom.
To si len ty a tebe podobní presvedčení že LGBT , trans aťď v Rusku neexistuje.
Náckov, LGBT, trans, alkoholikov, vrahov a mafiánov je v Rusku 500x viac ako v celej EU.
Jedine čo nemajú sú migranti. Aj ten najzaostalejší, negramotný sudánec do RUSKA v živote NEEMIGRUJE pretože vie, že by si skoro vôbec nepolepšil.

Aj tak s tým hovno urobíš.....


21.07.2023 14:50

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: samozrejme ,že žijeme v Americkej okupačnej zóne a na príkaz Washingtonu nimi pri moci udržiavaní idioti ničia našu ekonomiku a budúcnosť.

egres2 Ja viem, že ty máš iba problém s pravdou , až ťa vykrúca keď čítaš slová expertov:
"Podle mě Ukrajina už splnila svůj tragický úkol - být užitečným idiotem USA, jehož občané umírají, zatímco Amerika vydělává, posiluje své pozice vůči Evropě a snaží se oslabovat Ruskou federaci. "

"Puťocárovi podľa miestnych retardov ide o to obsadiť" našu úžasnú homomigrantskú úniu (ktorá celé roky pracuje na svojom zničení) :-D :-D
Ešte aj ten "zákon o ochrane žien" v EU je len o buzerantoch a fakticky likviduje ženskú časť populácie, lebo ženou môže byť každý aj keby mal pol metrového vtáka :-D :-))) Soros Progresívci vymýšľajú ,že do zákona "o hanobení rasy a národa" (ty tu hanobíš Ruský národ zo všetkých síl) , primiešajú aj LGBTI a za ich hanobenie dostaneš 5 rokov basy ! To je tá super demokracia ktorú sem tlačí západ! :-P

Prečo nenapadol tú úplne nevinnú Ukrajinu pred 10 rokmi nevie NIKTO odpovedať , pritom je nad slnko jasné , že sa to stalo kvôli poebaným USA !!
A pridal som tu X dôkazov , že USA to roky plánovali (tak ako aj iné vojny Irak Sýria atď.) len sa pozri niekoľko strán dozadu .
Pozri obrázok

Dôvod úpravy:.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (21.07.2023 14:57)


21.07.2023 13:17

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Sekulárny štát v praxi:

Kiril príde za Puťocárom a ten zruší zákon o domácom násilí na ženách.
Kiril tvrdí, že ruská žena musí poslúchať manžela v duchu náboženskej doktríny.

Церковь буквально «продавливает» решения, связанные с половой и репродуктивной сферой, уточнил один из собеседников. Момент выбран крайне удачно. Если до войны Россия хотя бы пыталась претендовать на то, чтоб называться светским государством, то сейчас провозглашаемые РПЦ традиционные ценности всё глубже внедряются в повестку и законодательство, уверен он. Церковь всегда была мощным игроком, продолжает источник, но в последнее время она как будто «получила карт-бланш» и может «гнуть через колено» другие стороны во многих дискуссиях. Самый очевидный пример этому — передача в безвозмездное пользование церкви иконы «Троица» Андрея Рублёва, утверждает собеседник «Вёрстки». «То ли ещё будет, — констатирует он. — Мы уже не ждём сращения церкви и государство, оно давно [произошло].

Это не первый раз, когда РПЦ лоббирует определённые сферы интересов. Ранее «Вёрстка» писала о том, что патриарх Кирилл лично обращался к президенту с просьбой не поддерживать законопроект о домашнем насилии.


21.07.2023 13:14

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Super ekonomický rast v Rusku spôsobuje, e už nie sú v rozpočt ruble ani na lieky.
Na okupovaných územiach alias Rusko už žiadne lieky nezabezpečujú.

Лишь 30% от всех россиян с ВИЧ, нуждающихся в лечении, получат лекарства в 2023 году — если правительство не выделит дополнительных денег. Российские ВИЧ-активисты говорят, что серьёзные перебои с обеспечением жизненно необходимыми АРВ-препаратами уже начались. В прошлом году Минздрав РФ закупил 566 тысяч курсов антиретровирусной терапии — и этого едва хватило, чтобы дотянуть до новых поставок. Годового бюджета 2023 года хватает на покупку всего 292 тысяч курсов, а пациентов, нуждающихся в терапии, в том числе на оккупированных территориях, стало только больше. Без дополнительного финансирования перебои с лекарствами для ВИЧ+ людей станут беспрецедентными — каких не было с 2017 года.

В России и на оккупированных территориях начались массовые перебои с выдачей антиретровирусной терапии (АРВТ) людям, живущим с ВИЧ-инфекцией: около 200 жалоб поступило на сайт Перебои.ру с апреля по июль 2023 года. Активисты, которые фиксируют эти обращения, рассказали «Вёрстке», что перебои могут стать катастрофическими и самыми масштабными за последние шесть-семь лет.

Перебои с обеспечением антиретровирусной терапией в России — не новая проблема. В тех или иных объёмах (как правило, не трагических) они случаются практически каждый год из-за недофинансирования и логистических сложностей. Последние масштабные перебои были в стране в 2016 – 17 годах, когда происходила централизация процесса закупок АРВТ: с регионального уровня закупки передали на федеральный.

Тогда, шесть лет назад, проблемы с выдачей препаратов привели к тому, что ВИЧ-положительные россияне стали проводить акции протеста, в том числе уличные. Они обращали внимание региональных и федеральных чиновников на то, что плохое обеспечение антиретровирусной терапией способствует эпидемии ВИЧ в России. Потому что человек, не получающий лечения, может инфицировать других людей, а его собственное здоровье может ухудшиться — вплоть до летального исхода.


21.07.2023 8:48

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Už tretí zákon o vojenských obvodoch:

«Если военкомат в силу загруженности забыл отправить повестку какому-то призывнику, тот обязан сам в следующий призыв прийти в военкомат для уточнения данных — эти изменения появились весной, но никакого наказания тогда не предполагалось, — объясняет Табалов. — Теперь же, если призывник добровольно не явился в следующий призыв в военкомат, он может быть наказан точно также, как и те, кто получил повестку и проигнорировал её».

Новые поправки, по мнению правозащитника, направлены на то, чтобы найти лишний повод убедить человека прийти в военкомат. «Предлагается увеличить штраф за непредоставление данных о смене места жительства или семейного положения, но военкоматам не нужны эти данные от военнообязанных, — говорит Табалов. — Они их получают самостоятельно из других ведомств — МВД, ЗАГСа. Зачем эта правка? Это либо глупость, либо сознательная попытка затащить человека в военкомат, я склоняюсь ко второму»

К аналогичному выводу приходит и правозащитник Максим Гребенюк, помогающий военнослужащим и призывникам.

Mobilizácia určite nebude.


20.07.2023 16:40

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Toto sú Puťocárove sluby v praxi:

Относятся к нам, как к конченым»

29-летний Алексей Соколов (имя изменено по просьбе героя) подписал контракт с Минобороны 12 мая 2023 года. Он отбывал наказание в одной из колоний Пермского края за хранение и сбыт наркотиков по ч. 3 ст. 228. До окончания срока ему оставалось два года (всего было назначено 9 лет). По словам Соколова, зимой этого года к ним в колонию приезжал представитель ЧВК «Вагнер», и заключённый написал заявление — но тогда мужчину на фронт не взяли, так как у него отсутствуют два пальца на правой руке.

«А потом приехало Миноборона, я показал свои пальцы, они сказали, что мы не будем штурмовиками, сказали, что будем стоять в окопах, обороняться, взяли без вопросов, но отправили на передок». Контракт Соколов заключил на полтора года: «Полгода мы как добровольцы, год как контрактники. Я хотел очистить свою историю, биографию, так сказать. Полгода нашей службы — это наша амнистия. Снимаются все судимости. Я пошёл не для того, чтобы заработать, а именно по этой причине», — рассказал мужчина.

Весной 2023 года чиновники Минобороны стали набирать солдат в тюрьмах и колониях. Вербовка не отличается от схемы ЧВК «Вагнер»: подписать контракт, получить документ о помиловании, принять индивидуальный номер (жетон). В отличие от вагнеровцев, бойцам «Шторм Z» обещали оплату не наличкой, а переводом на зарплатную карту и ежемесячно. В реальности семьи экс-заключённых вообще не могут найти своих близких, в базе Минобороны они не числятся, осуждённым отказывают в зарплате и выплате страховки при ранении, а сами бойцы отряда «Шторм Z» жалуются на «отвратительное» отношение со стороны врачей и военных начальников. «Вёрстка» поговорила с родными заключённых, подписавших контракт с Минобороны.

По словам Соколова, вместе с ним из колонии воевать поехало более 180 человек, контракт с Минобороны подписали 470 человек, но начальник колонии сразу всех не отпустил, большинство забрали позже. «Телевизор у нас в свободном доступе, каждый обсуждает эту тему (СВО). Многие поехали из-за денег, а кто-то, чтобы поскорее освободиться. За всех сказать не могу».

Подписавших контракт мужчин отправили на двухнедельные учения под Ростов, там выдали жетоны и зарплатные карты. На передовой Соколов пробыл меньше месяца: 21 июня мужчина попал под обстрел артиллерии, получил ранения головы, живота и ног. В тот же день мужчину прооперировали — ушили тонкую и поперечно-ободочную кишки. На следующий день Соколова эвакуировали в военный госпиталь в Севастополь, там провели вторую операцию на кишках.
11 июля Соколову сняли швы, предупредив, что готовы выписывать и отправлять обратно в зону СВО. В больничном эпикризе бойца «Шторм Z» (есть в распоряжении «Вёрстки») установлена категория «Г» — освобождение от военной службы сроком 15 дней.

Дали 15 дней, хотя врачи говорили, что после моих ранений полгода на восстановление нужно. Мне больно ходить, поднимать ничего не могу, от резких движений сильная боль, постоянно на обезболивающих, выпрямиться не могу, и врачи это видят. Каждый день мне говорят, что завтра отправят. Говорят, что в часть, но со мной паренёк лежал, без палочки ходить не мог, сказали, что отправили в часть, но он перестал выходить на связь. Значит, увезли на передок», — предполагает Алексей.

По словам Соколова, отношение в севастопольском госпитале к бойцам «Шторма Z» «отвратительное». «К нам не подходят, грубят, один из врачей сказал, что вам, кто из «Шторма», ничего не положено — ни хорошего отношения, ни страховых выплат, ни прохождения врачебной комиссии. Сказал, что это указы от Минобороны. С нами тут общаются, как с кончеными какими-то». Бывшим заключённым, по словам Соколова, отказывают в выдаче копий медицинских документов, необходимых для оформления страховки, и не проводят комиссии, чтоб изменить или подтвердить годность к службе.

По её словам, отношение к бойцам «Шторм Z» по сравнению с мобилизованными и контрактниками — «негативное как в госпитале, так и на передовой». В зоне СВО им отказывают в связи с родными, в госпитале — «хамят и игнорируют». «Когда стоял вопрос об их перевозке в другую больницу и врач сказал, что наших нужно везти в первую очередь, какой-то начальник в военной форме, узнав, что они из „Шторма“, якобы сказал: нет, нет, нет, со „Шторма“ я никого не повезу, их с людьми везти нельзя», — рассказывает женщина со слов брата.

Почему брат решился на контракт с Минобороны, женщина не знает, но отмечает, что он уже сильно пожалел о своём решении. «Пожалел, и очень сильно, лучше бы досидел эти два года, говорит».

Об отправке обратно на фронт Бурулёву пока не говорят, как и о компенсации за ампутированную часть ноги.

Сколько всего Миноброны набрало солдат по российским колониям, неизвестно. Но военные вербовщики ездили и по самым удалённым регионам. Так, 46-летний Артур Голубев отбывал наказание в ИК‑1 в Южно-Сахалинске за убийство, совершённое группой лиц с особой жестокостью (ч. 2 ст. 105 УК РФ). В 2017 году его приговорили к 19 годам лишения свободы.

В начале мая 2023 года мужчина позвонил семье, продиктовал номер жетона и сказал, что заключил контракт с Минобороны, после чего пропал. Сестра экс-заключённого обращалась в военкомат, Минобороны и ЧВК «Вагнер», но везде отвечали, что такого бойца у них нет.

«Мы хотим знать, где он. Не посчитайте за алчность, но, если были бы выплаты, мы хотя бы знали, что он живой, что он хоть где-то есть. Мы звонили начальнику колонии, тот сказал, что не знает, где он. Хотя начальник колонии обязан знать, куда он отправил своих заключённых», — возмущается сестра пропавшего.

Puťocár serie na rusov. Presne ako Stalin.

Plávacie kolesá v zľave........


20.07.2023 15:30

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Ešteže žijeme v západnej totalite a nemusíme si užívať v tej ruskej slobode.


20.07.2023 14:13

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Príprava n mobilizáciu?

Неявка граждан по повестке в военкомат — штрафом до 50 тысяч рублей

— За уклонение от медицинского освидетельствования либо обследования по направлению комиссии по постановке граждан на воинский учёт или от медицинского обследования по направлению призывной комиссии граждан предлагается штрафовать на сумму до 25 тыс. руб. Также повышается и штраф за умышленную порчу или утрату документов воинского учета.

— В КоАП добавляется новая глава 19.38 для юрлиц и должностных лиц “«Статья 19.38. Неоказание содействия военным комиссариатам в их мобилизационной работе при объявлении мобилизации». Согласно ей, за неоповещение граждан о необходимости явиться на сборные пункты по мобилизации должно наказываться штрафами до 500 тыс. руб.

— За непредставление организацией списка сотрудников, подлежащих постановке на первоначальный военный учет, штрафы предлагается увеличить с 10 тыс. до 400 тыс. руб. Также на 400 тыс. руб. смогут штрафовать за непереданную сотруднику повестку. Эта норма коснется работодателей.

Вступить в силу законопроект, если он будет принят, должен с 1 октября 2023 года (с даты начала осеннего призыва).


20.07.2023 9:52

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Je múdry.
Veď ostatní len tak na rýchlo prešli 9 ročníkov ZŠ ale on v každom ročníku študoval dva roky:

Prosim Ta, co sa Juhoslavie tyka, drz hubu. Ja som tam bol. Pristina, aj Srebrenica. Mozno si este ani na svete nebol.
To, co tam robili Albanci a NATO, neskor sily OSN, to bolo cosi. Ak teraz vraj Rusi pachaju vojnove zlociny, neviem, ako pomenovat to, co sa dialo tam.
Vysvetlovat ti nebudem, ale to, co sa udialo v Juhoslavii, bola odporna zrada slovanskych narodov na Juhoslavii ako celku.Hnusny odporny flak na slovanskych dejinach. Zrada, za ktoru mohol prijebany Gorbacov (uz za neho sa pripravoval pad Balkanu) a ozralo Jelcin (ktory za 30 striebornych odovzdal cely Balkan NATO, zradil slovanske narody ako celok a ponizil Rusko tak, ze Putinovi trvalo 20 rokov to napravit). A aj kvoli Jelcinovym skutkom sa dnes deje to, co sa deje. Vojna NATO proti slovanskym narodom neprestala znicenim Juhoslavie. Prestane az znicenim Ukrajiny


19.07.2023 23:27

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

O slová tohoto blbečka sa opiera mareček:

Robert F. Kennedy Jr. čelí kritike po tom, ako demokratický kandidát na prezidenta vyhlásil, že Covid-19 je zameraný na určité etnické skupiny,

Synovec bývalého amerického prezidenta Johna F. Kennedyho tvrdí, že pandémia je zameraná na belochov a černochov, pričom sa vyhýba najmä Číňanom a Židom, ktorí sú podľa neho voči vírusu najviac imúnni.

Dôrazne odsudzujem patetické a nepravdivé komentáre môjho brata o tom, že COVID-19 je nastavený proti etnickým skupinám,” napísala na Twitteri politikova sestra, aktivista a právnička Kerry Kennedyová.

Joe Kennedy III, osobitný vyslanec USA pre Severné Írsko, sa pridal k jej slovám a uviedol, že “komentáre môjho strýka boli urážlivé a nevhodné.”


A tento vie presne všetky okolnosti ako USA vyprovokovali vojnu na Ukrajine.

Len tak ďalej marečku......


19.07.2023 20:13

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Už mu horí pri riti:

Dolná komora ruského parlamentu – Štátna duma – schválila v stredu zákon, ktorý ruskej Národnej garde povoľuje používať ťažkú bojovú techniku vrátane tankov.

Národnú gardu zriadil Putin v roku 2016 s cieľom odvracať nepokoje či zakročiť voči demonštráciám, pripomína



19.07.2023 20:10

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

To už je len a len na smiech ako si kok.to prerába fakty k svojej radosti:

trikopce.blog.pravda.sk/2023/07/19/supercela-lzi-nieco-...

Ukrajinci v panelákoch a škôlkach skladujú tanky a v silách s obilím vyrábajú drony.

Už som sa nachystal na obrovskú biedu, ktorá postihne EU a Slovensko. Večer budeme pozerať TV Rasia kde nám budú ukazovať rezne a klobáskyktorými budú rusi kŕmiť psov.

A Trump? To je rodný brat Puťocára. Ten to všetko zariadi. A možno sa pridá aj Orbán.


Puťocár bude potábať civilné lode bez toho aby vedel či vezú zbrane alebo obilie


19.07.2023 17:42

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Agent USA píše:

Veliteľ proruských separatistov a veľký kritik ruskej hlavy štátu, Igor Girkin povedal, že krajina neprežije ďalšie obdobie Vladimira Putina. Označil ho za "neužitočného zbabelca" a je pravdepodobné, že sa ho pokúsia zosadiť.

„Na čele Ruska už dvadsaťtri rokov stojí neschopák, ktorému sa podarilo oklamať veľkú časť obyvateľstva.

Pokiaľ bude budúci rok opäť kandidovať za prezidenta a zvíťazí, predstaví to pre Rusko veľké nebezpečenstvo. „Krajina neprežije ďalších šesť rokov vlády tohto zbytočného zbabelca. Jediná užitočná vec, ktorú by mohol urobiť, skôr než spadne opona, je zaistiť odovzdanie moci niekomu schopnejšiemu a zodpovednému. Škoda že ho to ani nenapadne,“ skonštatoval Girkin.


19.07.2023 15:27

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ja som si myslel, že v Rusku už vyspelá ekonomika a sociálne programy už vybudoval Lenin. :-O

В России перед президентскими выборами 2024 года появится новая партия, следует из данных на сайте Минюста и из информации близкого к Кремлю источника «Вёрстки». 13 июня Минюст получил заявку о создании нового объединения «Лидеры России». Хотя партия ещё не зарегистрирована, у неё уже есть сайт со слоганом «Мыслить и делать — масштабно!». В разделе «Кто мы?» сообщается, что объединение создали «участники открытого конкурса „Лидеры России“, предприниматели и единомышленники с живым бизнес-опытом и опытом госслужбы». Эти люди обещают «сочетать базовые принципы с новыми процессами, подходами и технологиями».

В партийных решениях «Лидеры России» обещают руководствоваться «предпринимательским подходом», при этом защищают «традиционную модель семьи» и призывают укреплять государственный суверенитет. Судя по информации с сайта проекта, его члены должны придерживаться консервативных взглядов. Цели же организации звучат размыто, а некоторые явно позаимствованы у уже существующих, в первую очередь, «левых» партий. «Лидеры России» планируют объединить патриотически настроенных людей, увеличить социальную помощь населению РФ, построить «эффективную и высокотехнологичную экономику России» (для этого предлагается создать «независимую финансовую систему» и «оградить Центробанк от западного влияния»).


19.07.2023 15:23

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Keď ich Ukrajinci zabijú tak zase zabijú " civilistov"alebo vojakov tak ako na Donbase a Luhansku?????????

Территориальная оборона участвовала в эвакуации жителей Шебекино в начале июня. Через месяц губернатор Белгородской области заявил, что батальонам теробороны выдадут оружие. Тогда же белгородские власти сообщили, что планируют увеличить численность членов обороны в два раза.


19.07.2023 13:45

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Američania musia uznať: “Putin je génius”


1. Vyčerpal bojové kapacity a jednotky Ukrajiny (čo je smutné aj z hľadiska ľudských životov).
2. Umožnil svetu vidieť Zelenského, aký je, a odhalil západné lži.

3. Vyčerpal obrovské množstvo zásob a peňazí Západu a NATO.

4. Uštedril vážny úder západným ekonomikám a umožnil svetu zjednotiť sa okolo Ruska a Číny.

5. Keby postupoval tvrdo a rýchlo na Ukrajine, určite by vyzeral ako diktátor bažiaci po moci a pôde, takže mäkká ruka ho vykreslila v priaznivejšom svetle aj na globálnej scéne.
[i][/i]

Ja to vidím takto:
1.Vyčerpal bojové kapacity a vojsko.
2, Ukázal celému svetu ak je zakomplexovaný krpatý psycháčsky KG bák.
3.Vyčerpal všetky dostupné financie všetkých obyvateľov ruska a rezervy z predaja nafty a plynu.
4.Spojil celý hnusný západ a USA a dotiahol si na hranice NATO vo Fínsku a Švédsku. Okolo Ruska sa zjednotili žobráce krajiny z ktorých má a bude mať veľké hovno.
5.To, že je diktátor a Puťocár vidí aj slepý. Akurát dokázal že drízdy o superarmáde a o supergeneráloch sú len drízdy. To, že je slabý sa ukázalo ako s ním zametá Prigozin a verchuška v oponentúre.

Hlad je kurva motivácia.


19.07.2023 10:32

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Nepáči sa Puťocáoi čo píšeš?

Журналистка Юлия Галкина, чей счёт тоже подпал под блокировки, рассказала «Вёрстке», что банк не объяснил ни причин ограничения доступа, ни его восстановления. «12 июня я прочитала у волонтёра Галины Артёменко, что её заблокировали. Решила проверить свой аккаунт — и увидела, что он заблокирован. Долго пыталась дозвониться по телефонам поддержки, но ничего не выяснила», — рассказала Галкина. На следующий день отец журналистки «не выдержал и пошёл в ближайшее отделение Сбера». Там ему сказали, что счёт заблокирован по 115-му Федеральному закону: согласно ему, банки обязаны блокировать операции, которые могут быть связаны с отмыванием денег или финансированием терроризма. «Но за какие операции заблокировали — не сказали, деталей не знали. Сказали, что надо писать заявление», — добавила Галкина.

В итоге во вторник, 18 июля, счёт журналистки разблокировали — «так же молча, как и заблокировали».

Tak ťa obvinia z terorizmu ( dôkazy netreba) a si v riti v demokratickej, najlepšej na svete Putinovej


19.07.2023 9:11

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Jedine čo pochopíš ( aj to len niekedy) sú obrázky.
Písaný text ti robi veľké problémy.

Je to ako z učebnice od komouša:
USA chce prevalcovať EU.
USA vyprovokovalo vojnu na Ukrajine.
Rusko sa len bráni.
Slováci a češi pôjdu bojovať na Ukrajinu za záujmy USA.

Napadlo vás blbečkovia že Puťocárovi ide presne o to isté?
Zobrať si východnú európu pod svoj vplyv a použiť ju proti USA.
Zničiť EU pretože je na ňu ekonomicky naviazaný a stojí ho to veľa zdrojov.
Vrátiť NATO pred rok 1990 a otvoriť si vojenskú cestu k jeho chorým snom.

Tepeš tu marečku ale ani na jednu moju otzku si nedal odpoveď a nepoužil ani jeden relevantný protiargument.

Nerobíš nič iné len "Ficuješ".


19.07.2023 8:32

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Niet väčších svíň na zemi ako sú Američania !!!!
Podplukovník Marek Obrtel: Rusko bylo do války vtaženo. Kdyby nezasáhlo, už by mělo americkou jadernou flotilu v Sevastopolu

„Ukrajina už splnila svůj tragický úkol.“ Bohbot předpovídá důsledky vstupu Ukrajiny do NATO

Bezpečnostní expert David Bohbot:
„Podle mého názoru přijetí Ukrajiny do NATO za prvé postrádá jakýkoliv smysl a za druhé, pokud by k němu došlo za současné situace, znamenalo by prakticky okamžitou eskalaci konfliktu, která by pravděpodobně zasáhla celé území východní Evropy, Českou republiku nevyjímaje.

Výrazně by se zvýšilo především riziko jaderné války minimálně na evropském válčišti, v jehož středu naše republika leží.
Podle mě Ukrajina už splnila svůj tragický úkol - být užitečným idiotem USA, jehož občané umírají, zatímco Amerika vydělává, posiluje své pozice vůči Evropě a snaží se oslabovat Ruskou federaci.

Pozri obrázok


19.07.2023 8:24

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: egreško stále sa vykrúcaš a trepeš :-D

Keď sa verejne hovorí a uvažuje o koalícii ochotných (užitočných idiotoch z východných štátov NATO/EU) tak je to fakt.
Tvoje bláboly to nezakryjú!!

Ďalej ; vojnové šialentsvo neustáva!!

"Země EU zvažují možnost znovuzavedení povinné vojenské služby.

Diskuse probíhají například v Německu a ve Francii. K povinné vojně se od příštího roku nově rozhodlo vrátit Lotyšsko.

V Česku se zatím ještě sází na dobrovolné zapojení.

„Obyvatelstvo chceme motivovat k dobrovolnému zapojení do obrany vlasti,“ řekla ministryně obrany Jana Černochová.

Vzhledem k tomu, že často kopírujeme Německo a další země EU, je jen otázkou času, kdy Černochová přijde s úplně jiným závěrem.


18.07.2023 16:35

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Odstránenie technickej možnosti posielať (obilie) alebo prijímať (zbrane) čokoľvek v Odese bude znamenať, že Rusko prijme presne rovnakú logiku. A bude to správne: Západ sa tak dlho a rôznymi spôsobmi vysmieval našej mierumilovnosti a mali sme toľko “gest dobrej vôle”, ktoré sa obrátili proti nám, že je čas zmeniť koncepciu.

Typická špina ruská.Merumilovná.


18.07.2023 13:10

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Zelenský je vraj feťák. Tvrdia proruskí trotli.
A odkial berú ruskí vojaci na fronte alkohol a drogy?

Российские военные суды в приграничных регионах, как выяснила Вёрстка, буквально каждый день рассматривают дела о пьянстве в армии — до войны такого не было. Возросло и количество уголовных дел о наркотиках — российские военнослужащие, как оказалось, употребляют прямо в казармах. Они признаются, что на фронте это помогает им справляться со стрессом, а в тылу — заглушать посттравматическое расстройство. Командование вмешивается, только если военнослужащий злоупотреблят и уже не способен справляться с боевыми задачами.

Velenie to toleruje pretože najväčší díler drog. je velenie armády.

A toto vypovedá za všetko:

«На войне невозможно не пить, не употреблять и вынести всё происходящее. Может, в других армиях возможно, но не в российской, — говорит бывший офицер Евгений. — Люди спиваются на гражданке из-за бытовых проблем, что уж говорить про войну».


18.07.2023 12:59

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

mareček chodí kolom dokola ako banský somárik.


18.07.2023 12:47

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Kedysi sa Krym nazýval Taurus. V 6 storočí pr. n. l tam Gréci založili prvé mestá a prístavy. Vrátiť Krym grécku veď predsa majú historický nárok. Ale história Krymu sa píše len tak ako to Marečkovy vyhovuje a zbytok budeme veselo ignorovať, lebo nepasuje do videnia?


18.07.2023 11:55

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

A nemám by potom patriť Krym Turecku boli tam skôr. Mali bobho Rusi vrátiť.


18.07.2023 8:57

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Si ako verklík.
Tú královnú si sem hodil už tretí krát.
Žiadna krajina ktorá je v NATO nemôže niekde poslať bojovať svoju armádu aby to nebola armáda NATO.
Toto je presne ruské myslenie. Keď napíšem to nie je akt vojny ale špeciálna operácia tak to nie je vojna.
Ak predstaviteľ štátu ( to je jedno že to je komoušský štát) oficiálnym štátnym aktom odovzdá časť svojho územia svojej časti krajiny inej časti, tak to platí na veky vekov.
Alebo budeš utekať za Zelenským aby nm vrátil Podkarpatskú rus, keď už tak obhajuješ zabratie Krymu, Dombasu a Luhanska.
Si ako ten dedo, z vaľalu ktorý v ZOO prvý krát v živote videl žirafu a povedal "Také zviera neexistuje"

Aj tak s tým hovno urobíš......


18.07.2023 8:49

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Napíš sem meno Ukrajinskej kráľovny ktorá vydobila od Osmanskej ríše Krym a budeme sa baviť ďalej ;-)
V ZSSR nie len vznikli nové republiky ktoré tu nikdy neboli, ale aj k vzniknutej Ukrajine prilepili historické Ruské územia -môžeš vydieť na mape v ktorých rokoch to bolo. Ukrajine skutočne nepatrí Krym a nikdy jej nepatril ani Donbas atď.
A paradoxne ty veľký protikomunistický bojovník tu obhajuješ niekdajšiu prácu boľševikov :-D :-D

Ďalej o Dzurindovi trepeš bludy!!!

Ako ten špinavý hajzel povedal , štáty východnej EU/NATO pošlú vojakov na Ukrajinu mimo paktu NATO . Aby z toho náhodou nebola vojna NATO-Rusko a západné štáty neutrpeli ani trocha útokom na svoje superdemokratické bohaté územia.
Užitoční idioti západu budú Slováci ,Češi, Poliaci, Estónci...!

Na západe tomu hovoria "koalícia ochotných" :-D :-D Pozri obrázok


17.07.2023 23:16

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

To už je totálny kokotizmus:
Djokovič v detstve prežil bombardovanie, ktoré bez mandátu BR OSN vykonal Západ /NATO/ v mestách jeho milovanej vlasti. Djokovič bombardovanie nijako nevyvolal, bol na to príliš malý. On iba trpel v úkryte, keď bomby Západu /samozrejme, že aj britské bomby/ padali neďaleko jeho domova. Briti napriek tomu Djokovičovi vyčítajú, že „humanitárne“ bombardovanie svojej vlasti aspoň dodatočne neodobril- ba že ho dokonca jemne skritizoval. – Toľká drzosť, – no len povážte !
Civilizovaný Západ, samozrejme na čele s tými elitami, čo na dvorci vo Wimbledone škodoradostne vítali každý Djokovičov zlý úder a aplaudovali každému bodu jeho súpera, nemôže Djokovičovi zabudnúť ešte jednu ďalšiu neslušnosť: predstavte si, Djokovič sa odmietol vakcinovať proti Covidu ! Djokovič sa vzoprel všeobecnému liberálmi nanútenému aktu pro-západnej konformnosti. Odmietol podriadiť sa posvätnej krave poslušnosti hodnotám Západu. Nuž a to sa neodpúšťa.
Tretí-najväčší hriech Djokoviča je, že je to Srb. Bývalý Juhoslovan. Teda SLOVAN. A čo Slovan, to takmer RUS ! Najmä, ak je voči praktikám Západu kritický a voči modlám Západu neposlušný. Takýto Slovan je možno nielen tajný Rus, ale aj ruský agent. Pansláv, -smrteľné nebezpečenstvo pre všetkých bielych Západniarov, -osobitne pre tých najbelších, „albínov“ priamo z Albionu…
Našťastie pre „albínov“ z Albionu, Djokovičov starší organizmus už nevydržal päťsetový zápas s mladým španielskym telom. Djokovič prehral, – a bujaré oslavy vo Wimbledone, vrátane nespútanej radosti členov britskej kráľovskej rodiny mohli naplno vypuknúť. Hip-hip-hurá ! Športovec zo Západu porazil športovca z Východu ! To je takmer to isté, akoby Západ vyhral svoj Drang nach Osten. To je akoby Kelto-Germáni definitívne zvíťazili vo svojom odvekom boji so Slovanmi.
Terminátor Alcaraz je hrdina nad hrdinov. Stačí ho nasmerovať na Belehrad a Juho-Slovania skončili. Stačí ho namotivovať proti Moskve – a jadro východných Slovanov – Rusi – definitívne padnú. Hľa, čo všetko vie vyvolať jedna dobre vypálená tenisová loptička. Dokáže písať dejiny. Nie iba tenisové, športové, ale najmä tie politické.

Ja som sa tiež tešil že prehral lebo ho nemám rád.
To keď nás porazí USA v hokeji tak to je tiež porážka Slovanov?
Boli doby, keď sa "slovania" hystericky tešili z každej porážky ruských športovcov. Po poráke v hokeji na MS to boli oslavy skoro týždeň.

A len tak na okraj. Slovanovi Djokovičovi nesmrdia doláriky a Libry, ktoré mu hnusný západ plati za poskakovanie na dvorci.


17.07.2023 21:15

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Marečku:
Aj Rakúsko sa dobrovolne pričlenilo k Nemecku.
Aj Sudety boli vždy súčasťou Nemecka.
Som nevedel e Dzurinda môže vydať rozkaz NATO.
Už len oprášiť Trianon a sme v prdeli.
Ja Orbána vnímam presne ako Puťocára.

Krátko pred rozpadom Sovietskeho zväzu , 12. februára 1991, Najvyšší soviet Ukrajinskej SSR zmenil štatút Krymskej oblasti na autonómnu republiku v dôsledku štátom schváleného referenda, ktoré sa konalo 20. januára 1991. . [10] 4 mesiace neskôr, 19. júna, vhodná boli vykonané zmeny ústavy ukrajinskej SSR. [11] [12] V septembri 1991 krymský parlament vyhlásil toto územie za suverénnu súčasť Ukrajiny. [13] Po schválení ukrajinského národného referenda o nezávislosti sa región stal Autonómnou republikou Krym, súčasť novovzniknutého nezávislého štátu Ukrajina .

Ty tam vidíš nejaké referendum o pripojení k RF?

Krymská autonómna sovietska socialistická republika [a] bola autonómna sovietska socialistická republika Ruskej SFSR (1921 – 1945) a Ukrajinskej SSR (1991 – 92), ktoré sa nachádzali na Krymskom polostrove. Politickú jednotku vystriedala Krymská autonómna republika .

Vznikla 18. októbra 1921 ako Krymská autonómna socialistická sovietska republika Ruskej SFSR . Na VIII. mimoriadnom zjazde sovietov ZSSR bola 5. decembra 1936 premenovaná na Krymskú autonómnu sovietsku socialistickú republiku.


Krym vždy patril Krymským Tatárom, ktorých dal Stalin presídliť a povraždiť a potom tam nasáčkoval rusov.

A ešte k termínu "autonómna" .
To neznamená e sa môže kedykoľvek len tak zbaliť a pridať sa k druhému štátu.


O autonómii môžeme hovoriť vtedy, keď centrálna vláda z vlastnej vôle alebo na základe rozhodnutia medzinárodného spoločenstva prenesie určitú časť verejnej moci na príslušníkmi národnostnej menšiny demokratickým spôsobom zvolené inštitúcie. V čisto politologickom zmysle autonómiu vnímame ako stav, kedy jednotlivé skupiny ľudí môžu samostatne konať a rozhodovať výlučne v záležitostiach, ktoré sa ich týkajú. To, o ktoré konkrétne záležitosti pôjde určí ústava alebo príslušné zákony daného štátu. Podstata takejto autonómie spočíva v tom, že takto vytvorené regionálne alebo etnické menšinové spoločenstvá na vlastné problémy hľadajú vlastné zodpovedajúce riešenia. Príslušníci väčšinového národa v autonómnych spoločenstvách (na autonómnych územiach) nemajú vplyv na rozhodovanie o osude týchto spoločenstiev. Na druhej strane autonómne spoločenstvá v rámci solidarity v otázkach celonárodného charakteru úzko spolupracujú so štátnymi orgánmi. V právnom zmysle o autonómii hovoríme vtedy, keď určité územia alebo skupiny osôb sú oprávnené vládnuť samým sebe, prostredníctvom svojich zákonov a inštitúcií.

Vo vzťahu k národnostným menšinám môže mať autonómia význam vtedy, keď príslušníci národnostných menšín majú zaručené právo na používanie jazyka národnostnej menšiny v súkromí, v školstve, justícii a verejnej správe, ak majú právo na vytvorenie vlastného školského systému a právo na zastúpenie vo volených funkciách. Takto široko koncipované slobody sú považované za garanta, podľa niektorých až za univerzálny liek na moderné problémy menšinových komunít.

Ale to asi ani nebudeš čítať.
Za prvé preto, lebo takýmto veciam nerozumieš.
Za druhé preto, lebo zmeniť tvoje presvedčenie by znamenalo jedine použiť lobotómiu.

Už len čakám, kedy Židovská autonómna oblasť urobí referendum o vystúpení z Ruskej federácie (Ruska) a pridá sa k Izraelu.

:-D


17.07.2023 20:21

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: darmo trepeš ;
Krym bol normálna autonómna republika ktorá mohla hocikedy vyhlásiť referendum o odchode z Ukrajiny , teraz tak urobila druhý krát.
Krym (dokonca proti zákonom ZSSR) zobral Chruščov a dal ho pod Ukrajinu.

Ukrajina nemá ABSOLÚTNE NIČ s Krymom -mimo doby pár desiatok rokov v ZSSR !!!
Dokonca historicky Ukrajina nesusedila ani s Čiernym morom! :-P :-P

A poďme ďalej; prašivý Sorosovský pes Dzurinda už otvára papuľu ;

Dzurinda v Rádiu Slovensko v rozhlasovej relácii s Annou Vargovou:
“Ale veľmi živo sa hovorí v prostredí, kde sa pohybujem aj ja, o tom,
že možno príde chvíľa, kedy bude potrebné na pozvanie Ukrajiny, samozrejme so súhlasom medzinárodného spoločenstva,
rozmiestniť na Ukrajine aj povedzme európske ozbrojené sily, ozbrojené sily krajín, ktoré budú ochotné tam tých vojakov poslať.“


Tak už nie len prezident ČR Pavel, ale už aj Dzurinda pripravujú verejnosť na rozmiestňovanie vojakov európskych krajín na Ukrajine?! :-O :-O

Pozri obrázok


17.07.2023 18:28

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Úspechy sa v Putinovsku neodpúšťajú:

Минимум восемь российских генералов после вторжения в Украину были сняты со своих должностей, но так и не получили новых назначений, свойственных для верховного военного командования в подобных ситуациях,



▫️ Первым уволили командующего 1‑й гвардейской танковой армией генерал-лейтенанта Сергея Киселя, сообщала ещё в марте 2022 года британская разведка. Предполагается, что кадровое решение было принято после провала взятия Харькова. О назначении Киселя на новую должность не сообщалось.

▫️ В мае 2022 года с должности сняли командующего Черноморским флотом вице-адмирала Игоря Осипова. Это случилось спустя месяц после затопления крейсера «Москва». По данным украинской разведки, Осипов был арестован, по другим — отправлен на пенсию.

▫️ Летом 2022 года поста лишился командующий войсками Южного военного округа, генерал Александр Дворников, сообщали разведки западных стран. Он считался командующим российской армией в операции по вторжению в Украину, но официально Кремлём в этом статусе ни разу не упоминался. О назначении Дворникова на новую должность не сообщалось.

▫️ В октябре был уволен командующий войсками Западного военного округа, генерал-полковник Александр Журавлёв. Это произошло «по результатам первого этапа текущего вторжения», писали аналитики CIT.

В апреле 2023 с должности сняли командующего войсками Восточного военного округа генерал-лейтенанта Рустама Мурадова. По данным британской разведки, причиной этого стали большие потери при попытках взять Угледар.

▫️ В том же месяце должности лишился замминистра обороны по материально-техническому обеспечению, генерал-полковник Михаил Мизинцев. Владелец ЧВК «Вагнер» Евгений Пригожин заявлял, что это произошло из-за того, что Мизинцев обеспечивал наёмников боеприпасами. Новое назначение в Минобороны генерал не получил, после чего стал заместителем командира в ЧВК. После окончания пригожинского мятежа о судьбе Мизинцева ничего не известно.

▫️ В конце июня после мятежа наёмников пропал главком ВКС России, замкомандующего операцией в Украине, генерал Сергей Суровикин. Источники «Вёрстки» утверждают, что генерал был задержан контрразведкой ФСБ по подозрению в причастности к организации мятежа. Об отстранении Суровикина Минобороны официально не сообщало, однако на совещании 10 июля доклад главе генштаба делал не главком ВКС, а начальник штаба этого вида войск.

▫️ В середине июля в провоенных телеграм-каналах появились сообщения о том, что должности из-за своего «неуступчивого характера» лишился и командующий 106‑й гвардейской воздушно-десантной дивизии генерал-майор Владимир Селивёрстов. Официально об этом также не сообщалось.

При подсчёте не учитывался бывший командующий 58‑й армией Иван Попов. На минувшей неделе он выступил с критикой в адрес Минобороны, после чего был снят с должности. Но, по данным Дон-24, Попов не покинул Минобороны, а переведён на одну из командных должностей в российской группировке в Сирии.


17.07.2023 16:22

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Podpredseda ruskej Bezpečnostnej rady Dmitrij Medvedev vyzval na zavraždenie najvyššieho vojenského a politického vedenia Ukrajiny po výbuchu na Krymskom moste

“Mali by sme vyhodiť do vzduchu ich vlastné domy a domy ich príbuzných. Vyhľadať a zlikvidovať ich komplicov a vzdať sa čerstvej myšlienky na súdny proces s nimi. Ale najdôležitejšie je, aby sme zničili najvyššie vedenie teroristických formácií, bez ohľadu na to, v akých štrbinách sa tento hmyz skrýva. Je to ťažké, ale možné,” napísal Medvedev.

Kosa Nostra sa hambí v kúte.


17.07.2023 16:19

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Podľa očitých svedkov došlo 17. júla okolo tretej hodiny ráno s prestávkou 15 – 20 minút k dvom výbuchom na Krymskom moste. Zomrel manželský pár z Belgorodu, ich dcéra je so zraneniami na jednotke intenzívnej starostlivosti. Treba poznamenať, že k ťažkým stratám medzi civilným obyvateľstvom Ruskej federácie dochádza doslova každý deň.

USA a Británia zabezpečovali teroristický útok na Krymskom moste. Je potrebná udrieť na ich infraštruktúru


Pod takýmto názvom portál ruského denníku Pravda zverejnil mimoriadne znepokojivé reakcie ruskej strany na teroristický útok na civilnú infraštruktúru – Krymský most, ktorú vám v plnom znení sprostredkujeme:

Dôkazy?
Vám j.be?
Rus nepotrebuje žiadne dôkazy.
Čo povie, to je pravda.


17.07.2023 15:12

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Je a obrovský.
Donbas a Luhansk NEBOLI súčasťou Ruskej federácie.
Už som bol písal. Bol som tam x krát a dlhé mesiace. V porovnaní s krajinami RF tam na úradoch fungovala ruština ( ako cudzí jazyk) a žiadny etnický útlak som tam nevidel. Skôr som bol pár krát svedkom opačného extrému kedy arogantní rusi skákali na ukrajincov, keď sa medzi sebou rozprávali ukrajinsky .( aj to ten kokot Puťocár začal spochybňovať ukrajinský jazyk).
Presne toto sa deje u nás na dolniakoch.
Choď si kúpiť pivo v šenku V Hamuliakove.

zeleno:
Ja som mal trošku inú vojnu ako bežný vojak ČSLA ale ke'd som videl cvičenie na Boleticiach tak som povedal pamätnú vetu: ČSLA môže robiť rusom smenu do kuchyne.
Ospravedlňuje ma len fakt, že som podľahol všeobecne tlačenkovému obrazu že sú neporaziteľná najlepšia armáda na svete a nepochopil som ( nemal som fakty) že ČSLA je len obrazom v menšom toho ako vyzerá aj tá ruská CCCP.
To velenie RDŠ -čkárov a DDŠ - čkárov bolo ako cirkus Humberto.
Ale škoda komentov.
Ja som sa na vojne nesmel fotiť. :'(


17.07.2023 14:55

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Re: egres2: Je potom nejaký rozdiel vo vláde ako ty píšeš Putocára a kokainkinga?


17.07.2023 14:48

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

zeleno
 Bahniak 

Ikona

Re: egres2: ešte, že v r. 1972 som mohol bojovať aj takto postimg.cc/GTYytzGp
Rusi to istili. :-)))


17.07.2023 14:35

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A zase sa len potvrdzuje že Puťocár je prijebaný komoušskokgébacky panchart.

Podľa Kartapolova sú vagnerovci pripravení zaútočiť na Suwalský koridor „v priebehu niekoľkých hodín“. Približne 90-kilometrový pás zeme sa nachádza na území Poľska, členského štátu Organizácie Severoatlantickej zmluvy (NATO), a predstavuje jediné pozemné spojenie troch bývalých sovietskych pobaltských republík – Litvy, Lotyšska a Estónska – so Západom.


Dôvod úpravy: To bude po Kryme, Luhansku a Donbase a špec. operácie ďalší testovací papierik Puťocára.
Krym a všetko ostatné mu USA a NATO zatiaľ nechali bez vojenskej odozvy. Ak mu toto prejde bez toho aby USA a NATO použili vojenskú silu tak ide Litva, Lotyšsko a Estónsko. Tým to neodpustí čo si dovolili. Potom Fínsko pretože to im nakopalo prdel. Polsko je automaticky na rade a potom my.
Počíta s jednou vecou.
že USA a NATO NEPOUŽIJÚ atomky len tak bez absolútne krajnej situácie ( pretože to je kultúrna časť sveta) a vedia, že on je taký kokot, že to urobí bez mihnutia oka.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (17.07.2023 14:42)


17.07.2023 14:32

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Videl som jedného bieleho tigra.
Možte sa posrať aj tak sa hin hukáže.
Chodte sa pozrieť na pár mesiacov do zauralských republík a uvidíte ako tam platí jazykový zákon.
Podľa propagandy môžu používať rodný jazyk rovnocenne s ruštinou.
Prídu na úrad a úradníčka (dosadená z Moskvy -vysoký plat) inak ako po rusky papuľu neotvorí.
Detto všade na úradoch je to skoro všetko z ruska.
TV len v ruštine, žiadne vysielanie v miestnom jazyku. Noviny len v ruštine.
Ak si idú hľadať prácu do ruska tak ju dostanú jedine v prípade, že sa o ňu neuchádza rus.
Z rozpočtu RF ide do "ruských" oblasti vyše 68% z rozpočtu.
Hovno viete , v riti ste boli.
Ak si myslí, že ten môj priateľ je výnimka tak si na omyle.
V každej rodine kde prišli o člena rodiny na ukrajine a sľúbené peniaze ako odškodné sľúbené Puťocárom skončili v kapse miestneho úradníka "milujú" svojho vodcu nebezky. Už aby išiel do pizdy do neba.

Utešujte sa ako USA a NATO vám kopú do vašich ideálov ale aj keď sa poseriete tak CCCP a Puťocár za 100 rokov nedostali rusko ani len na dohľad toho života, ktorý si tu žijeme. Včetne vás.


17.07.2023 14:16

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Ja zase vidím iné veci.Bol som požiadaný kamarátom,(Ukrajinec Stepan)o odvoz k jeho kámošovi,o ktorom sa dozvedel že je na Slovensku a 15 rokov sa nevideli.Tak som ho na stretko odviezol.Boli tam aj dve Ukrajinské dievčatá,jedna hovorila Ukrajinsky,druhá čistou Ruštinou.Zakaždým ked niečo povedala,ju Stepan aj jeho kámoš Dima napomínali,že nehovorí po Ukrajinsky...Vždy jej povedali,že hovorí po Moskalsky.Tak som im obom povedal nech držia zobáky,že každý hovorí tak ako sa v mladosti naučil.A že ja tiež nezačnem na požiadanie hovorit Ukrajinsky.Pritom obaja dokážu hovorit čistou Ruštinou.Tak si viem predstavit tie tlaky na Ruskojazyčné obyvatelstvo Ukrajiny na Ukrajine.A majitelka penzionu v ktorom bolo to stretko,mi povedala,že tam mala Ukrajincov(iných ako títo)ktorí doma na Ukrajine prenajali svoj dom,a "utiekli" pred vojnou....A že keby tá vojna trvala ešte aspon 20 rokov,boli by spokojní...iné kafe,čo?


17.07.2023 12:49

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Tu máš konkrétny príklad rusofilky.

Rozkaz z USA znel jasne: Bojovať do posledného Ukrajinca! (a potom Slováka, Čecha, Poliaka, Maďara…atď.) Treba rozlišovať medzi USA a NATO, pretože konkrétne ciele a záujmy nie vždy medzi sebou korešpondujú, aj keď je všeobecne známe, že USA v rámci NATO diktujú hlavný kurz a na svoje vazalské štáty majú páky, za ktoré vedia v prípade potreby poriadne zatiahnuť. Totižto, nie všetci členovia NATO (asi len okrem USA, VB a Čaputovej) majú záujem na provokovaní Ruska a na snahe USA rozšíriť vojnu do celej Európy, resp. celého sveta, a preto by boli najradšej, keby čo najskôr začali mierové rokovania.

Včera ziapala ako sliepka keď znáša vajíčko že tu nechce žiadnych cudzích vojakov NATO z USA, Nemecka, Španielska, Francúzka. Ziapala ako zase NATO ide provokovať Rusko tým, že do východných krajín ( aj Slovenska) ide dislokovať vyše 300 000 vojakov z USA.
Tak potom kto bude bojovať keď NATO napadne Rusko?
Tak kto bude bojovať keď Rusko napadne Slovensko?
Schyza ako vyšitá.


17.07.2023 11:52

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ja nemám radosť zo žiadneho útoku. Zvlášť na civilný objekt.
Skús spočítať koľko rusi zasiahli a zničili na Ukrajine civilných objektov a zabili a zranili civilistov a to z pozície agresora ta skovávaním sa stupídne dôvody.

A tu nejde o to že by som som sem dával radostné správy o zničení rusov ale o to, že tu píšu trotli proputinovský slováci vedomé klamstvá aby pošpinili ukrajincov a predkladali ich ako bandu fašistov, nacistov (samozrejme každému sa ukáže obraz nacistov a fašistov, ktorí napadli CCCP a vraždili rusov) a vytvárali asociáce aby predkladali rusov ako tých spránych ochrancov mieru pred fašizmom a nacizmom aby obhajovali sprostú nevyhlásenú zákernú vojnu.

Tak ako vždy. 50 rokov máchania mozgov slovákom v ruskom komoušskom hovne zanechalo na slovensku nezmazateľné pokrivenie videnia sveta.

Aj tak s tým hovno urobíte aj ke'd sa poseriete.

P.S A zabudol si napísať ako nenávidím rusov.
V piatok som si písal s priateľom rusom z Begunice. By si sa čudoval ako začal nenávidieť Puťocára.
Ale to vy cez tú červenú krvavú komoušskú hmlu nevidíte.


17.07.2023 10:58

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

egres,máš z toho utoku na civilný objekt radost?


17.07.2023 9:38

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Autonómna republika, jej vznik a existenica má svoje medzinrodné KULTÚRNE pravidlá.
Ja som degenerát?
A čo si si ty?
Nedokážeš odpovedať na jednoduché otázky.
nedokážeš pochopiť čo som ti písal už asi tristokrát, že ja nemám absolútne nič proti bežným rusom.
Dávam sem fakty z RUSKÝCH médií čo v prípade ak ti to narúša tvoje presvedčenie tak sú to v momente proamerické médiá napriek tomu, že sú to štátne Puťocárové médiá.
A ak poukážem na to (ako mi prisudzuješ) aké sračky plodia slováci viď raketa HIMARS alebo STORM, mrtvá dievčina a to priamo zo štátnych ruských m=dií tak to nazveš sračky.
Tak zadubený, tak proruský, tak obmedzený v myšlienkových pochodoch ako ty, tak to je rarita. Ale nie na Slovensku. Máš riadny zástup. konkurentov.

A mám vytiahnuť mapy, kde žiadne "Rusko" v určitom dejinnom úseku NEEXISTOVALO a na základe toho tvrdiť ža USA a NATO majú právo odjebať Puťocára a zabrať dnešné územie Ruska.
Tie chujoviny čo plodí Puťocár o neexistencii Ukrajiny z historického hľadiska môže teraz ťahať ktokoľvek.

To je typická primitívna argumentácia ruskej komoušskej verchušky už od roku 1918.
Najdi si mapu Slovenska v roku 1917 ktorá by deklarovala samostatnú existenciu Slovenska a Slovákov.
To bude pre Puťocára argument aby nás vymazal a spravil slobodné referendum a vytvoril Slovenskú autonómnu republiku ruskej federácie?


17.07.2023 8:41

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: nazdar degenerát ; stále nechápeš čo je to AUTONÓMNA REPUBLIKA ?? Nedokážeš sa ovládať a zasieraš celý off topic svojimi žvástami :-D

Žerieš všetky nenávistné sra čky z proamerických médií , lebo ti vrie krv nenávisťou . Zbaľ sa konečne a choď na tú Ukrajinu strieľať zlých Rusov .

Pozri obrázok


17.07.2023 8:33

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Nezomrela v nemocnici
Dnes 9:14 MČ : 09:16 Девочку, пострадавшую на мосту (родители погибли), привезли в Центральную районную больницу Темрюкского района. Сейчас она в реанимации.

На мосту погибли супруги Кулик из Старого Оскола - 36-летняя Наталья и 40-летний Алексей. Мужчина, по сообщениям СМИ, работал дальнобойщиком, женщина - в муниципальном образовательном учреждении. Их 14-летняя дочь госпитализирована в состоянии средней тяжести.

08:39 Причина взрыва (по некоторым данным, их было два) на Керченском мосту на этот момент официально не названа. Есть версия о том, что якобы он был атакован двумя надводными дронами, но никаких подтверждений этой версии на данный момент нет.


Dcéra je nažive .
Samotní rusi neevedia čo spôsobilo výbuch ale hento slovenské k.kotské hovni píše a raketách, mrtvolách .
Vymyšlajú a prekrúcajú všetko tak ako ich to učia agenti KGB.


Dôvod úpravy: Uder na Krymský most – čo je známe k 17.07.23 o 8.30 hod. Komentuje ruský bloger Jirij Podoljaka:

Dnes v noci nepriateľ zasadil ďalší úder Krymskému mostu. Útočili spod vody ( výbuchy smerovali nahor). Údery boli navyše také silné, že sa zrútil most na dvoch rôznych jazdných pruhoch.

Zatiaľ nie je jasné, čo presne to spôsobilo – námorné bezpilotné lietadlá alebo boli zapojení bojoví plavci. Vyšetrovanie prebieha. Ak to však boli bezpilotné lietadlá, potom sa zameriavanie vykonávalo zo zeme (inak sa takáto presnosť nedá dosiahnuť).

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (17.07.2023 8:37)


17.07.2023 8:21

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A ďalší.
To bude niekde klonovacia stanica k.kotov:

Útok uskutočnili banderovci pravdepodobne raketami dlhého doletu /Storm Shadow, Himars…?/ teda raketami dodanými NATO pod podmienkou, že nebudú útočiť na ciele v hĺbke ruského územia a na civilné ciele.
Útok poškodil povrch vozovky na autoceste pri Kerči medzi dvoma piliermi; železničná trať, piliere a konštrukcia vozovky zostali neporušené.
Raketa dopadla na jedno z aut dlhej kolóny turistov, ktorí sa v noci po moste pohybovali, pretože v nedeľu dochádza k pravidelnej výmene turistických turnusov /tak ako u nás/ z Krymu a na Krym; v aute zahynuli manželia z belgorodskej oblasti-dovolenku na Kryme si ešte užiť nestihli; ich 14-ročná dcéra zomrela v nemocnici; príbuzní tejto rodiny išli v aute hneď za nimi; nič sa im nestalo, no boli bezprostrednými svedkami smrti nešťastnej rodiny.


Most leží na území Ukrajiny a nie v Rusku.
Ak do kolóny aut jebol Homars alebo Storm tak y odjebalo minimálne 30 aut v kolóne a nie jedno jediné.
Aj to vyzeralo skôr na nraz do stĺpa ako po zásahu rakety.


16.07.2023 22:30

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ruská domáca spravodajská služba FSB vyhlásila, že prekazila pokus o atentát na Simonjanovú a Sobčakovú a v piatok 14. júla zatkla siedmich podozrivých vrátane niekoľkých neplnoletých.

FSB uviedla, že ukrajinská tajná služba SBU zaplatila ruskému neonacistovi, aby zabil Simonjanovú, ktorá je horlivou podporovateľkou vojny Ruska na Ukrajine, a tiež odporkyňu vojny Sobčakovú.

Motív pokusu o atentát na Sobčakovú je nejasný. Ona sama po správe o prekazenom atentáte protestovala proti tomu, aby ju dávali na rovnakú úroveň s prokremeľskou šéfredaktorkou televízie RT Simonjanovou, a označila to za "podlé".

RT zverejnila video zachytávajúce mladého muža v tričku s nápisom Waffen SS, ako tvrdí, že Ukrajinci mu povedali, aby spáchal tieto atentáty.

To nie je ani pre IQ 25 .
Samozrejme že neplatí pre Slovákov.
Im stačí IQ 2.

Za pré: Novinárov si v Rusku zabíja Puťocár sám.
Za druhé: Neplnoletí Ukrajinskí škôlkari boli príslušníkmi KGB zadržaní tesne pred činom.
Za tretie: Ak chceš v Rusku spáchať atentát tak prvá zásada je si obliecť tričko z halenkrajcom.
To je kokotina aj na rusov posraná.
Asi im pekne tečie do topánok keď plodia takéto chujoviny hodné meňavky (zase sa na mňa urazila)
marešku hoď nejakú inteligentnú odpoveď .....


| 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.